Kafası üzerine düşen çocuk yaralandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 15:53 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 10.08.2023 05:08
0
0

Kafası üzerine düşen çocuk yaralandı

Karabük’te pencereden kafası üzerine düşmesi sonucu yaralanan 2.5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.
Olay Atatürk Mahallesi Dağ Sokak’ta meydana geldi. 2.5 yaşındaki Nefes Köle isimli çocuk pencereden sarktığı sırada dengesini kaybederek kafası üzerine düştü. Yarım metre yükseklikten düşen çocuğunun başının kanadığını gören anne durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı çocuk Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
87 yillik hastane yapisal riskler nedeniyle 23 nisanda tasiniyor AWmlfJyR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

87 yıllık hastane yapısal riskler nedeniyle 23 Nisan’da taşınıyor

Zonguldak’ta 87 yıldır hizmet veren Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi, yapısal riskler nedeniyle 23 Nisan 2026 itibarıyla Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binası’na taşınıyor.

Zonguldak’ta 87 yıldan bu tarafa vatandaşlara sağlık hizmeti sunan Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi 23 Nisan 2026 perşembe günü Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek Binasına taşınacak olup, bu tarihten itibaren tüm birimleri ile yeni yerinde sağlık hizmeti verecek.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada özetle şöyle dedi: “Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanemizin ana binasında, ilave binalar, poliklinik binası ile tanı ve arşiv binalarında ciddi yapısal riskler tespit edilmişti. Bunu için Sağlık Bakanlığımız Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu tarafından 21 Mart 2025 tarihinde yıkım kararı alınmıştı. 26 Eylül 2025 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğümüze iletilmişti, yapılan idari ve teknik değerlendirmeler sonucunda sağlık hizmetinde aksama yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirilmesi amacıyla Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Atatürk Devlet Hastanesi’ne bağlı site ek binaya taşınması Sayın Valimizin başkanlığında oluşturulan komisyon kararı alınmıştı. Yapılan düzenlemeler sonrası 23 Nisan 2026 Perşembe gününden itibaren Atatürk Devlet Hastanemiz Ek Binasında vatandaşlarımıza yeni yerinde sağlık hizmeti vermeye başlayacaktır.”

Bizi sosyal medyadan takip edin