KADINBİR Derneği, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’i ziyaret etti - Karabük Haber Postası
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
17 Haziran, 2025 10:18 tarihinde yayınlandı
0
0

KADINBİR Derneği, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’i ziyaret etti

Karabük Kadın Birlik Dayanışma Derneği (KADINBİR) Başkanı Büşra Tunçkaya Böyüközkök ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, KADINBİR Derneği’nin yaklaşan açılış programları hakkında İl Müdürü Güven’e bilgi verilerek, açılış programına davet iletildi. Dernek faaliyetleri ve topluma yönelik projeler de görüşmede detaylı şekilde paylaşıldı.

İl Müdürü Coşkun Güven, KADINBİR’in kadınlara ve topluma yönelik yürüttüğü çalışmaların önemli ve değerli olduğunu belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak kadınlar başta olmak üzere gençler, çocuklar ve tüm vatandaşlara yönelik düzenlenecek etkinliklerde dernekle iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Güven ayrıca, KADINBİR’in yürüttüğü her türlü faaliyet ve projeye destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cevre sehircilik mudurlugu onunde bomba panigi l8nlzrAe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çevre Şehircilik Müdürlüğü önünde bomba paniği

Bartın Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binası önünde elinde çanta ile gelen ve “bomba var” diye bağıran kişi gözaltına alınırken, çanta ise fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Bartın Valiliği’ne 150 metre, Bartın Belediyesine 100 metre uzaklıkta bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gelen Halil K. isimli şahıs, bina girişinde elindeki çantayı göstererek, “Bomba var, patlatacağım burayı” diyerek bağırmaya başladı. Görenlerin ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, şahsı gözaltına alırken çantayı ise fünye ile patlattı. Çanta ilk iki patlamada açılmazken, üçüncü denemede açıldı.

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde geniş güvenlik tedbiri alınırken, bina boşaltıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Özdemir, polis ekipleri tarafından binadan tahliye edildi. Çevredeki vatandaşlar ise alana yaklaştırılmadı.

3 patlamada açılan çantada küçük çaplı yangın çıkarken, yangın söndürme tüpü ile alevler söndürüldü. Çantadan ise altın, tablet ve kağıtlar çıktığı öğrenildi.

Gözaltına alınan H.K.’nin Gaziahtep’te polis olduğu ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışan kardeşine disiplin cezası verilmesi nedeniyle böyle bir eylemde bulunduğu belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin