Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2021 07:53 tarihinde yayınlandı
0

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele toplantısı yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Vali Fuat Gürel’in Başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;  Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Vekili Numan Tahir Şimşek, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, kurum müdürleri ile kurul üyeleri katıldı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 6284 sayılı kanun gereğince ilimizde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlere dair sunumun yapıldığı toplantıda; Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM)” den hizmet alan vatandaş sayısı, tedbir kararı sayısı, ŞÖNİM tarafından şiddet mağdurlarına verilen hizmetler, kadın konuk evi, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimleri, kolluk birimlerine intikal eden olay sayıları, KADES uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ihbar sayıları, elektronik kelepçe uygulama sayıları ile ilimizdeki 2018-2019 ve 2020 yıllarına göre evlenme ve boşanma sayıları hakkında Vali Fuat Gürel ve katılımcılara bilgiler verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2020-2021 yılları ilk 9 ay il geneli karşılaştırmalı olay istatistiklerinin paylaşıldığı toplantı kadına yönelik şiddeti oluşmadan önlemek için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin