Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2021 08:08 tarihinde yayınlandı
0

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı VKS Üzerinden Gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık başkanlığında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) video konferans (VKS) yöntemiyle gerçekleştirilen  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, 81 İl Valimizin ve koordinasyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantı öncesinde, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından kadına yönelik şiddet alanından yapılan çalışmalar, alınan kararlar ve ilgili kamu kurum ve kuruşların görev ve sorumlulukları ile ilgili Vali Fuat Gürel ve koordinasyon üyelerine sunum yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın VKS üzerinden katıldığı toplantıya Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Ahmet Sami Meram, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, kurum müdürleri ile ilgili birim yöneticileri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 9
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Mayıs, 2026 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya “Bizim makamımız sokaklar”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretlerine Şirinevler Mahallesi’nde devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, belediyecilik anlayışını “Bizim makamımız sokaklar” sözleriyle özetledi.

Başkan Çetinkaya, Şirinevler Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek iş yerlerini tek tek dolaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Çetinkaya, mahalle sakinlerinden gelen öneri ve talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, sokakta sohbet ettiği kişilerle samimi bir diyalog kurdu.

Ziyaret sırasında Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik ile de bir araya gelen Çetinkaya, mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Saha ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için en kıymetli makam, hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz sokaklarımızdır. Bugün Şirinevler’de esnafımızın samimi selamına ortak olduk, vatandaşımızın sesine kulak verdik. Bizim rehberimiz hemşerilerimizin sesidir. Her sokakta var olmaya, her gönülle birleşmeye ve Karabük’ü sokak sokak güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

Mahalle sakinleri ise Başkan Çetinkaya’yı sürekli sahada görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, samimi ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin