Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2021 08:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı VKS Üzerinden Gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık başkanlığında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) video konferans (VKS) yöntemiyle gerçekleştirilen  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, 81 İl Valimizin ve koordinasyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantı öncesinde, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından kadına yönelik şiddet alanından yapılan çalışmalar, alınan kararlar ve ilgili kamu kurum ve kuruşların görev ve sorumlulukları ile ilgili Vali Fuat Gürel ve koordinasyon üyelerine sunum yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın VKS üzerinden katıldığı toplantıya Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Ahmet Sami Meram, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, kurum müdürleri ile ilgili birim yöneticileri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
04 Şubat, 2026 16:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tarihi Paflagonya Vadisi Projesi Karabük’te Masaya Yatırıldı

Tarihi Paflagonya Vadisi Projesi kapsamında istişare toplantısı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya ile BAKKA yetkilileri katıldı.

Toplantıda, proje çerçevesinde bugüne kadar yürütülen çalışmalar detaylı şekilde değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, Tarihi Paflagonya Vadisi Projesi’nin Karabük’ün turizm potansiyeline sağlayacağı katkılar, bölgesel kalkınmaya etkileri ve kurumlar arası iş birliği imkanları üzerinde durdu.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katılım sağlayan kurum temsilcilerine teşekkür ederek, Tarihi Paflagonya Vadisi Projesi’nin Karabük için stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Çapraz, projenin başarıya ulaşabilmesi için kamu kurumları, yerel yönetimler ve ilgili paydaşlar arasındaki iş birliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Toplantının, projenin daha etkin ve sürdürülebilir şekilde ilerlemesine katkı sağlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin