Kadın hırsızlar kucaklarında çocuklarıyla cezaevine gönderildiler - Karabük Haber Postası
kadin hirsizlar kucaklarinda cocuklariyla cezaevine gonderildiler uF9ei6tJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kadın hırsızlar kucaklarında çocuklarıyla cezaevine gönderildiler

Samsun’da girdikleri konuttan yaklaşık 80 bin liralık altın ve para çalan 2 bayan hırsız, polisin takibi sonucu yakalandı. Tutuklanan hırsızlar kucaklarında çocuklarıyla cezaevine gönderildiler.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Atakum ilçesinde kilitlenmeden çekilen konutun kapısını aparat ile açıp içeri giren hırsızlar yaklaşık 80 bin lira pahasında ziynet eşyası ve para çaldılar. Olay polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Ofis Amirliği grupları yaptıkları takip ve çalışma sonucu hırsızlık olayını meskenlerden hırsızlık cürmünden çok sayıda cürüm kaydı bulunan B.V. ve M.Y.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızlık Ofis Amirliği takımları tarafından gözaltına alınan B.V. ve M.Y. isimli bayanlar bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye tabir veren bayan hırsızlar tutuklandılar. B.V. ve M.Y. kucaklarında çocuklarıyla birlikte Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Kadın hırsızların hırsızlık yaparken çocuklarını yanlarına almadıklarını, adliyeye sevk edildiklerinde his sömürüsü yapıp tutuklanmamak için her seferinde çocuklarını yanlarında götürdükleri öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
v21
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 09:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bu kazada bir tek Asel bebek hayatta kaldı

Karabük’te 19 Mart’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. 1 yaşındaki Asel bebek, feci kazada önce annesini ardından babasını kaybetti.

Arefe günü Karabük-Yenice karayolu Deligeç Tüneli mevkisinde meydana gelen kazada Enes Aydın (30) idaresindeki 78 YE 123 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Erdem B. yönetimindeki 67 AEB 367 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Yağmur Aydın olay yerinde hayatını kaybederken sürücülerle birlikte Asel Lina Aydın (1), İnci B. (1) ve Ayhan B. (39) yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Enes Aydın da üç günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Feci kazada, önce annesini ardından babasını kaybeden 1 yaşındaki Asel Lina Aydın’ın hayatta kalması ise yürekleri burktu.

Bizi sosyal medyadan takip edin