BARTIN Eminiyet Müdürülüğü tarafından Bartın Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine sahte para hırsızlık, telefon dolandırıcılığı gibi konularda seminer verildi.
Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmekte olunan bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.
Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyede tutularak suç ve suçluyla mücadelede başarı sağlanması amacıyla yürütülen bilgilendirme faaliyetleri kapsamında bir bilgilendirme de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine yapıldı.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası‘nda verilen seminere kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerin sonunda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak yürütülmekte olunan projeler hakkında bilgiler de verilirken katılımcılara el broşürleri, şapkalar, ıslak mendiller ve araç kokuları da takdim edildi.


Kadın Girişimcilere Sahte Para ve Hırsızlık Semineri
Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda yine kaza: 2 yaralı
Samsun’da sık sık trafik kazalarının yaşandığı Şehir Hastanesi Kavşağı’nda iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı.
Kaza, Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi’nde bulunan Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 55 AJH 172 plakalı otomobil ile 55 ADU 905 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın sürücüsü yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


