BARTIN Eminiyet Müdürülüğü tarafından Bartın Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine sahte para hırsızlık, telefon dolandırıcılığı gibi konularda seminer verildi.
Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmekte olunan bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.
Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyede tutularak suç ve suçluyla mücadelede başarı sağlanması amacıyla yürütülen bilgilendirme faaliyetleri kapsamında bir bilgilendirme de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine yapıldı.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası‘nda verilen seminere kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerin sonunda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak yürütülmekte olunan projeler hakkında bilgiler de verilirken katılımcılara el broşürleri, şapkalar, ıslak mendiller ve araç kokuları da takdim edildi.


Kadın Girişimcilere Sahte Para ve Hırsızlık Semineri
Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış
Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.


