Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2015 08:21 tarihinde yayınlandı
0

Kadın Girişimcilere Sahte Para ve Hırsızlık Semineri

BARTIN Eminiyet Müdürülüğü tarafından Bartın Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine sahte para hırsızlık, telefon dolandırıcılığı gibi konularda seminer verildi.
Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmekte olunan bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.
Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyede tutularak suç ve suçluyla mücadelede başarı sağlanması amacıyla yürütülen bilgilendirme faaliyetleri kapsamında bir bilgilendirme de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine yapıldı.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası‘nda verilen seminere kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerin sonunda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak yürütülmekte olunan projeler hakkında bilgiler de verilirken katılımcılara el broşürleri, şapkalar, ıslak mendiller ve araç kokuları da takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
4dd97e15 8832 4169 8b0e 708c3d46093b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.

Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin