BARTIN Eminiyet Müdürülüğü tarafından Bartın Ticaret ve Sanayii Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine sahte para hırsızlık, telefon dolandırıcılığı gibi konularda seminer verildi.
Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmekte olunan bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.
Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyede tutularak suç ve suçluyla mücadelede başarı sağlanması amacıyla yürütülen bilgilendirme faaliyetleri kapsamında bir bilgilendirme de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine yapıldı.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası‘nda verilen seminere kadın girişimciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerin sonunda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak yürütülmekte olunan projeler hakkında bilgiler de verilirken katılımcılara el broşürleri, şapkalar, ıslak mendiller ve araç kokuları da takdim edildi.


120
Kadın Girişimcilere Sahte Para ve Hırsızlık Semineri
55
Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti
Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.


