Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2015 15:14 tarihinde yayınlandı
0

Kadın Bulma Vaadi ile 5 Bin Lirasını Aldılar

Aile Boyu Dolandırıcılık
Karabük’te 63 yaşındaki bir kişiyi kadın bulma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük kent merkezinde oturan 63 yaşındaki Mehmet B., kadın bulma vaadiyle kandırılıp dolandırıldığını ve tehdit edildiği iddia ederek, emniyete suç duyurusunda bulundu.
Şikayet üzerine çalışma yapan Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada, kadın bulma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen Serdar K. (36), eşi Sebahat K. (37), damadı Ömer G. (22) ve damadının arkadaşı Kenan B.’yi (24) gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve mağdurdan evlenme vaadiyle 5 bin lira aldığı öne sürülen şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 4 bin 750 liraya da el konuldu.
Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahıslar kendilerini çeken gazetecilere tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin