Kadın Bulma Vaadi ile 5 Bin Lirasını Aldılar - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2015 15:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Kadın Bulma Vaadi ile 5 Bin Lirasını Aldılar

Aile Boyu Dolandırıcılık
Karabük’te 63 yaşındaki bir kişiyi kadın bulma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük kent merkezinde oturan 63 yaşındaki Mehmet B., kadın bulma vaadiyle kandırılıp dolandırıldığını ve tehdit edildiği iddia ederek, emniyete suç duyurusunda bulundu.
Şikayet üzerine çalışma yapan Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada, kadın bulma vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen Serdar K. (36), eşi Sebahat K. (37), damadı Ömer G. (22) ve damadının arkadaşı Kenan B.’yi (24) gözaltına aldı.
Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve mağdurdan evlenme vaadiyle 5 bin lira aldığı öne sürülen şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 4 bin 750 liraya da el konuldu.
Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılan şahıslar kendilerini çeken gazetecilere tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
15 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hatalı park tepkisi

Karabük’te trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği bölgelerden biri olan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi üzerinde hatalı park edilen araçlar, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Günün yoğun saatlerinde cadde üzerinde gelişigüzel park edilen araçlar, hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı. Özellikle çift sıra park ve yol kenarına düzensiz bırakılan araçlar, trafik akışını büyük ölçüde yavaşlattı.

Sürücüler, ilerlemekte güçlük çektiklerini belirterek duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise sorunun sık sık yaşandığını ifade etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman araç kuyrukları cadde boyunca uzadı.

Vatandaşlar, yetkililerden denetimlerin artırılmasını ve hatalı park yapan sürücülere yönelik daha caydırıcı önlemler alınmasını talep etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin