Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 11:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kadıköy’de önlem alınmayan inşaat alanı tehlike saçıyor

Kadıköy’de okul çevresinde bulunan ve gün içerisinde vatandaşların kullandığı sokaktaki inşaat alanının çevresi kapatılmadan ve önlem alınmadan yapılan çalışmalar veliler tarafından tepki çekiyor.

İstanbul’da Kadıköy ilçesi, Caddebostan Mahallesinde özel bir inşaat şirketinin yürüttüğü ve inşaat çalışmalarının devam ettiği alanda, kazı yapılan alanın çevresinin kapatılmadığı ve önlem alınmadığı iddia edildi. Özellikle inşaat alanının okul çevresinde olması nedeniyle veliler tarafından önlem alınmaması tepkiye neden oldu. Vatandaşlar, gün içerisinde özellikle öğrencilerin sıklıkla kullandığı bu sokak üzerinde inşaat alanında çalışmaların önlem alınarak yapılmasını istiyor. "Herkes için tehlike saçıyor" Durumdan şikayetçi olan Ekrem Özsoy, "Hemen burada anaokulu ve ileride de ilkokul ve lisenin arasında kalıyor. Sadece çocuklar için değil herkes için tehlike saçıyor. Karanlıkta birisi düşebilir. İnşaat alanına giriş çıkış ve sadece oraya bir bant çekmişler. Bir rüzgarda gidecek bir şey, keşke daha ciddi önlemler alınsa" diye konuştu.(İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da kamyonetin çarptığı anne ayı ve üç yavrusu telef oldu

Kastamonu-İnebolu kara yolu üzerinde gece saatlerinde kamyonetin çarptığı anne ayı ile üç yavrusu telef oldu.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu-İnebolu kara yolu üzerinde Seydiler ilçesi çıkışında gece saatlerinde plakası ve şoförü belirlenemeyen kamyonet, anne ayı ile 3 yavrusuna çarptı. Kazada anne ayı ile üç yavrusu telef oldu. Kazada kamyonet şoförü olay yerinden kaçarken, yoldan geçen öteki şoförlerin ihbarıyla kaza yerine jandarma ile Kastamonu Tabiat Müdafaa ve Milli Park Müdürlüğü takımları sevk edildi.
Ekiplerin incelemesinin akabinde anne ayı ve üç yavrusu, yoldan kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin