Karabük’ün Eflani ilçesinde sulama amacıyla kullanılan Kadıköy Göleti’nde vana değişikliği için suların çekilmesi bekleniyor.
Eflani ilçesinde bulunan Kadıköy Göleti’ndeki su seviyesinde yaşanan düşüş görenleri tedirgin etmişti. Edinilen bilgiye göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü’nün gölette bozulan vanalarının tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi. 1980’li yıllarda konulan vanaların yenilenmesi için göletteki suyun tamamen çekilmesi bekleniyor. Suyun çekilmeye başladığı gölet dron ile görüntülendi.


Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

