Karabük’ün Eflani ilçesinde sulama amacıyla kullanılan Kadıköy Göleti’nde vana değişikliği için suların çekilmesi bekleniyor.
Eflani ilçesinde bulunan Kadıköy Göleti’ndeki su seviyesinde yaşanan düşüş görenleri tedirgin etmişti. Edinilen bilgiye göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü’nün gölette bozulan vanalarının tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi. 1980’li yıllarda konulan vanaların yenilenmesi için göletteki suyun tamamen çekilmesi bekleniyor. Suyun çekilmeye başladığı gölet dron ile görüntülendi.


Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

