Karabük’ün Eflani ilçesinde sulama amacıyla kullanılan Kadıköy Göleti’nde vana değişikliği için suların çekilmesi bekleniyor.
Eflani ilçesinde bulunan Kadıköy Göleti’ndeki su seviyesinde yaşanan düşüş görenleri tedirgin etmişti. Edinilen bilgiye göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü’nün gölette bozulan vanalarının tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi. 1980’li yıllarda konulan vanaların yenilenmesi için göletteki suyun tamamen çekilmesi bekleniyor. Suyun çekilmeye başladığı gölet dron ile görüntülendi.


89
Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı
95
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

