Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kadıköy Göleti’nde su seviyesi azaldı

Karabük’ün Eflani ilçesinde sulama amacıyla kullanılan Kadıköy Göleti’nde vana değişikliği için suların çekilmesi bekleniyor.

Eflani ilçesinde bulunan Kadıköy Göleti’ndeki su seviyesinde yaşanan düşüş görenleri tedirgin etmişti. Edinilen bilgiye göre Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü’nün gölette bozulan vanalarının tekrar kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi. 1980’li yıllarda konulan vanaların yenilenmesi için göletteki suyun tamamen çekilmesi bekleniyor. Suyun çekilmeye başladığı gölet dron ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk ova dernekler federasyonundan kirman ve kelleciye ziyaret LxW1BSj9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Ova Dernekler Federasyonu’ndan Kırman ve Kelleci’ye ziyaret

Karabük Ova Dernekler Federasyonu Başkanı Durmuş Eren, yönetim kurulu üyeleri ve ova köyleri muhtarlarından oluşan heyet, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kırman ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci’yi ziyaret etti.

Federasyon yönetim kurulu üyeleri ve muhtarların da yer aldığı ziyarette, Kirman ve Kelleci’ye görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Görüşmede Karabük’ün genel ihtiyaçları ile planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl Genel Meclis Başkanı Kirman ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kelleci, nazik ziyaretlerinden dolayı Eren ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin