blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kaçkar Dağları’ndaki Heliski heyecanı sona erdi

Kaçkar Dağları’nda 20. yılını dolduran Heliski’nin bu sezonki macerasında sona gelindi.
Kaçkar Dağları’nda bu yıl 20.’si düzenlenen Heliski aktifliklerine yurt içinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden 300’e yakın sportmen iştirak sağladı. İştirakçiler geçen yıllarda olduğu üzere yeniden helikopter kayağına ağır bir ilgi gösterdi. Dünyanın en seçkin sporlarından biri olan ve Türkiye’de yalnızca Kaçkarlar’da yapılan Heliski için öncesinde belirlenmiş bölgelerin doruğuna sportmenler bırakılıyor. Sportmenler, daha sonra el değmemiş bölgelerden kayarak karın tadını çıkartıyor.
Bu yıl 7 Ocak tarihinde start veren Heliski, 5 Nisan prestijiyle sona erdi. Heliski Operasyon Sorumlusu Celal Özkan, yaptığı açıklamada, "Yoğun ve hareketli bir dönem geçirdik. Bol kar yağışı oldu, kar kalitesi çok düzgün olduğu için gelen konuklar mutlu bir halde buradan ayrıldı. Birinci sefer gelen konuklarımız de oldu. Haftanın koşul ve şartları hoş olduysa konuklarımızın buraya gelip de şad olmama ihtimali çok düşük. Bu sene ortalama 300’e yakın konuğumuz oldu. Dönem bir hafta erken bitti, kâfi rezervasyon olmadığı için. Ocak - Şubat ayları çok hareketli geçtiği için 2026 rezervasyonları bu yılın başında açıldı. Heliski bu sene 20. yılını kutladı. 20. yıl anısına konuklara özel ikramlar verildi" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da kaçak içki operasyonu: 1 gözaltı

Bolu’da jandarma grupları tarafından düzenlenen operasyonda kaçak içki üretiminde kullanılan materyaller ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere nazaran, Bolu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları, kaçak alkol üretimi yapıldığı istikametindeki ihbar üzerine harekete geçti. Kuşkulu bir kişinin ikametinde ve işyerinde yapılan aramalarda, 48 litre etil alkol, 10 litre el üretimi rakı, 227 adet doluma hazır şişe, 38 adet içki aroması kiti, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 4 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan kuşkulu hakkında yasal süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin