Kaçak orman emvaline geçit yok - Karabük Haber Postası
kacak orman emvaline gecit yok xQExnxXY jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaçak orman emvaline geçit yok

Bolu’da kaçak emval nakliyatının önüne geçmek için “Mobil Koruma Kontrol” noktaları ve geçici koruma noktalarında denetimler yapıldı.

Kıbrıscık Orman İşletme Müdürlüğünde görevli işletme şeflikleri tarafından ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması çerçevesinde denetim gerçekleştirildi. Mobil kontrol noktalarında yapılan denetimlerde, İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından orman emvali yüklü kamyonlar durduruldu. Orman ve köy yollarından ana arterlere bağlanan noktalarda yapılan denetim uygulamasında orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası ve nakliyeleri denetlendi. Önleme ve arama uygulamalarına rutin bir şekilde devam edileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dar2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
24 Nisan, 2026 15:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  Karabük merkezde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan operasyonda  bir şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramada 146 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ayrı bir operasyonda ise dört şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 22,4 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 10 adet sentetik ecza hap ve 48,3 gram sıvı amfetamin bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşların huzurunun korunması amacıyla uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin