Kaçak kazı yapan şüpheli suçüstü yakalandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Eylül, 2021 08:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaçak kazı yapan şüpheli suçüstü yakalandı

Safranbolu ilçesinde izinsiz kazı yaptığı tespit edilen bir kişi suçüstü yakalandı.
İlçeye bağlı bir köyde meydana gelen olayda Ö.Ö. (38) isimli şahsın izinsiz kazı yaptığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde şüpheli kazı yaparken jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde bulunan tarihi eser arama dedektörü ve iki adet kazı malzemesine el konuldu.
Şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Karabük İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Tarihi eser ve kültür varlıkları dahil olmak üzere sorumluluk bölgemizde meydana gelebilecek olan tüm kaçakçılık olaylarıyla etkin bir şekilde mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin