Kaçak kazı operasyonunda 7 kişi tutuklandı - Karabük Haber Postası
TUT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 14:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaçak kazı operasyonunda 7 kişi tutuklandı

Karabük’te kaçak kazı yaptığı tespit edilen 7 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı unsurları il merkezinde kaçak kazı yapıldığı bilgisini aldı.
Yapılan saha incelemesinde 7 kişi izinsiz kazı yaparken malzemelerle birlikte yakalandı.
Şüpheliler gözaltına alınırken operasyonda birer adet elektrikli vinç, hilti, murç, 250 kilogram taşıma kapasitesine sahip elektrikli vinç ve muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
unlu sac stilisti universite ogrencileriyle bulustu XlEFTmkC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Ünlü saç stilisti üniversite öğrencileriyle buluştu

Bartın Üniversite’sinde (BARÜ) ünlü saç stilisti Sabit Akkaya, öğrencilerle bir araya gelerek mesleki deneyimlerini paylaşırken saç kesim tekniklerini uygulamalı olarak gösterdi.

Bartın Üniversite’sinde (BARÜ) Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde bir etkinlik düzenlendi. Ünlü saç stilisti Sabit Akkaya’nın konuk olduğu program; farklı illerden gelen katılımcılar, sektör temsilcileri ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program, Sabit Akkaya’nın mesleki yolculuğunu anlatan video gösterimiyle başladı. Ardından geçilen söyleşinin moderatörlüğünü İletişim Koordinatörlüğünden Ebru Adalı yaparken Sabit Akkaya tecrübelerini paylaşarak gençlere yönelik önemli tavsiyelerde bulundu. Ayrıca BARÜ’de ön lisans öğrencilerine yönelik uygulanan 3+1 iş yeri eğitim modeli kapsamında Sabit Akkaya’nın ekibinde staj gören öğrenciler de sahneye davet edildi. Öğrencilerin meslekte usta-çırak ilişkisi doğrultusunda deneyim kazanmasının önemi vurgulandı.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya da iş yeri eğitim modeliyle gençlere yönelik destekleyici yaklaşımlarından dolayı Sabit Akkaya’ya teşekkürlerini ifade etti.

Program soru-cevap bölümünün ardından katılımcılar arasından seçilen modeller üzerinde uygulamalı saç kesimi yapılmasıyla devam etti. Öğrenciler, saç kesimi sırasında kullanılan teknikleri uygulamalı olarak görüp teorik bilgilerini pekiştirme fırsatı buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin