Bolu’da ya sadışı avcılık faaliyeti yürüten 5 şahsa para cezası kesildi. Aynı zamanda takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yasadışı av faaliyeti yürüten şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından kaçak avcılık yapan 5 kişi suçüstü yakalandı. Ekipler tarafından 5 şahsa, para cezası kesildi. Yasadışı av faaliyetlerinde kullanılan takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.
DKMP 9. Bölge Ankara sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yerel halk, çobanlar ve yetiştiricilerle iş birliği içinde, Yaban hayatını ve doğal zenginliklerimizi korumak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


61
Kaçak avcılığa geçit yok: 5 kişiye ceza kesildi
758
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

