Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Kasım, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Jülide Sarıeroğlu: “Yerel seçimlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsun’da AK Parti temayülüne katılan önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, “İnşallah cumhurbaşkanımız liderliğinde çok güçlü şekilde hazırlandığımız ve inanarak yürüdüğümüz 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak başarı ile bu süreçlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.
AK Parti, Samsun’da temayül heyecanı bugün yaşandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleştirilen çevre dostu, sıfır kağıt tüketiminin olduğu e-temayül yoklamasında 3 bin 500 parti mensubu, 100’e yakın aday adayı için oy kullandı. Oy kullanma işlemi başlamadan önce açıklamalarda bulunan önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, bu yerel seçimlerden de zaferle ayrılacaklarını ifade etti.

“Yerel seçimlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz”
Mart ayında yapılacak yerel seçimlere en güçlü adaylarla katılacaklarını ifade eden Jülide Sarıeroğlu, “2019 Yerel Seçimlerinde uyguladığımız e-temayül yoklamasını Samsun’da yapacağız. Bir demokrasi şöleni olarak gerçekleşeceğini düşünüyoruz. AK Parti olarak her zaman ilklerin partisi olduk. Teşkilatımızın hassasiyetleri; istişare, birlikte çalışma ve ortak akıl partimiz için her zaman çok kıymetli oldu. En önemli yansıması da temayül yoklamaları. İnşallah cumhurbaşkanımız liderliğinde çok güçlü şekilde hazırlandığımız inanarak yürüdüğümüz 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak başarı ile bu süreçlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz. Samsun da her zaman bize en güçlü desteği veren rekorlar kıran bir şehir. İnşallah bugünkü temayül yoklamasının ardından güçlü adaylarımızla Samsun’da da yerel seçimlere güçlü adımlarla yürüyeceğiz” dedi.
Temayül yoklamasını çevre dostu bir şekilde sıfır kağıt tüketimi ile gerçekleştirdiklerine de dikkat çeken Sarıeroğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü kadrolarımızla AK Parti olarak en iyi yaptığımız işi; çalışmayı sürdüreceğiz. Doğa dostu bir temayül yoklaması gerçekleştireceğiz. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesi için oy kullanılacak. Biz de süreci yakından takip edeceğiz. Yoklamamız hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi akşam saatlerine kadar sürerken, aday adayları da salona oy kullanmaya gelen teşkilat mensupları ile sohbet edip, kendileri hakkında bilgi verdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da yaralıyı hastaneye yetiştiren sürücü alkollü çıktı

Bartın’da aracına çarpan motosiklet şoförünü hastaneye yetiştiren araba şoförü alkollü çıktı.
İddiaya nazaran göre Bartın-Karabük karayolu Muratbey mevkisinde seyir halinde bulunan İ.S. yönetimindeki 74 ABN 986 plakalı motosiklet, önünde seyir eden E.S yönetimindeki 74 BJ 376 plakalı araba ile çarpıştı. Kazada araba şoförü yaralanan motosiklet şoförü aracına alarak, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü. Yaralı motosiklet şoförü tedavi altına alınırken, yaralıyı hastaneye götüren E.S’nin yaralı sürücüyü yolda bulduğunu ve kazayı görmediğini söylediği öğrenildi. Daha sonra kazayı kendisinin yaptığını itiraf eden E.S.’nin arabasının sol ön kapısında kaza nedeniyle hasar oluştuğu tespit edildi.
Yapılan testlerde ise motosiklet şoföründe 249 promil, araba şoföründe ise 100 promil alkol nelirlemdi. Gruplar yaptıkları inceleme ve çalışmaların akabinde her iki şoför hakkında isimli süreç isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin