Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2019 12:49 tarihinde yayınlandı
0

Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları tamamlandı 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları Karabük Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Grup müsabakalarına Karabük dahil 16 ilden 55 kadın sporcu ve 78 erkek sporcu katıldı. 133 sporcunun kıyasıya yarıştığı turnuvada erkeklerde Rize, kadınlarda ise Ordu takım halinde şampiyon olarak adını finale yazdırdı.
Müsabakalar sonucunda derece elde eden takımlar ise şöyle:
Erkek grubunda takım halinde Rize birinci, Samsun ikinci, Trabzon ise üçüncü olurken, kadınlarda ise; birinciliği Ordu elde ederken, Rize ikinci, Çorum üçüncü oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Gençlik ve Spor Bakanlığının 4 yıldır düzenlediği Anadolu Yıldızları Judo yarı finallerine ev sahipliğini yaptıklarını söyledi.
Çetin, her ay kentte çeşitli dallarda turnuva düzenlediklerini 2 gündür de Judo Anadolu Yıldızlar Ligi yarı finale ev sahipliğini yaptıklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
D
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 10:19 tarihinde yayınlandı
0

Ergenekon Mahallesi’nde kaldırımlar yenileniyor

Karabük’ün Ergenekon Mahallesi’nde, kullanışsız hale gelen kaldırımların modern standartlara uygun şekilde yeniden düzenlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Karabük Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, özellikle yaya güvenliğinin sağlanması ve vatandaşların daha konforlu bir şekilde kaldırımları kullanabilmesi hedefleniyor. Dar, bozuk ve bakımsız durumdaki mevcut kaldırımlar sökülerek yerine; engelli erişimine uygun, kaymaz yüzeyli ve estetik görünümlü yeni kaldırımlar döşeniyor.

Mahalle sakinleri tarafından uzun süredir talep edilen düzenleme sayesinde özellikle yaşlılar, çocuklar ve engelli bireylerin yaya trafiğinde yaşadığı zorlukların ortadan kalkması bekleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Ergenekon Mahallesi’nin çağdaş bir görünüme kavuşacağı ve bölgedeki ulaşım konforunun artacağı bildirildi.

Belediye yetkilileri, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde aralıksız sürdüğünü ve kısa süre içinde mahallenin tamamının yeni kaldırımlara kavuşacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin