Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları Karabük Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Grup müsabakalarına Karabük dahil 16 ilden 55 kadın sporcu ve 78 erkek sporcu katıldı. 133 sporcunun kıyasıya yarıştığı turnuvada erkeklerde Rize, kadınlarda ise Ordu takım halinde şampiyon olarak adını finale yazdırdı.
Müsabakalar sonucunda derece elde eden takımlar ise şöyle:
Erkek grubunda takım halinde Rize birinci, Samsun ikinci, Trabzon ise üçüncü olurken, kadınlarda ise; birinciliği Ordu elde ederken, Rize ikinci, Çorum üçüncü oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Gençlik ve Spor Bakanlığının 4 yıldır düzenlediği Anadolu Yıldızları Judo yarı finallerine ev sahipliğini yaptıklarını söyledi.
Çetin, her ay kentte çeşitli dallarda turnuva düzenlediklerini 2 gündür de Judo Anadolu Yıldızlar Ligi yarı finale ev sahipliğini yaptıklarını ifade etti.


Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları tamamlandı
Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı
Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


