BARTIN Bartın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevelileri tarafından Bartın İl
Jandarma Komutanlığı’nın askeri personelin katılımıyla Gıda Hijyeni ve Kırım Kongo Kanamalı Ateş Hastalığı konularında seminer
verildi.
31 askeri personelin katıldığı seminerde Bartın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Mühendisi Celal Uğuz ve Veteriner
Hekim Adem Böğürcü tarafından, gıda hijyeninin önemi, genel hijyen kriterleri, gıda maddesi alırken dikkat edilecek hususlar ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı, bulaşma ve korunma yolları gibi konular ele
alındı.
Seminerin sonunda katılımcılar konuyula ilgili sınava tabi tutulacak ve sınavdan başarılı olan katılımcılara ‘Gıda Hijyen Sertifikası’ verilecek.


Jandarma’ya Gıda Hijyeni ve Kene Semineri
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.


