Reklam
Reklam
jandarmanin dikkati sayesinde suc makinesi baska bir kimlikle yakalandi Ne7PnbMT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Jandarmanın dikkati sayesinde: Suç makinesi başka bir kimlikle yakalandı

Bolu’da 12 ayrı suçtan aranması ve 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yakınına ait nüfus cüzdanıyla gezerken, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.

Bolu’da İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler rutin kontrollerini yapmaya devam ediyor. Ekiplerin Kartalkaya bölgesinde yaptığı denetimlerde bir şahıs kimlik kontrolünde girdi. Yakınının kimliğini veren şahıs, jandarmanın dikkati sayesinde yakayı ele verdi. 5 yıldır aranması bulunan firarı durumda olan şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı. 12 ayrı suçtan aranması ve 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, Kartalkaya jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin