Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarmanın arama yaptığı konutta hint keneviri ele geçirildi

Zonguldak’ta jandarma takımlarının arama yaptığı meskende hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kuşkulu sözlerinin alınmasının akabinde özgür bırakıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca yapılan istihbari çalışmalarda vilayet merkezinde bir konuta operasyon düzenlendi. İsimli makamlardan alınan arama kararı ile 2 şüphelinin konut ve eklentilerde yapılan aramalarda 3 adet saksı içinde hint keneviri ele geçirildi. Hint kenevirlerine el konulurken olayla ilgili gözaltına alınan 2 kuşkulu sözleri alındıktan sonra hür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Temmuz, 2025 14:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yangından Etkilenen Vatandaşlara Psikolojik Destek

Karabük’te meydana gelen orman yangınlarının ardından, yangından etkilenen vatandaşlara yönelik destek çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekipler, sahada görev alarak vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor ve psiko-sosyal destek sağlıyor.

Yangının etkilediği bölgelerde incelemelerde bulunan ekipler, hem bireysel görüşmeler gerçekleştiriyor hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan çalışmalar yürütüyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada, “Vatandaşların yalnız olmadığını göstermek, bu zorlu süreci en sağlıklı şekilde atlatabilmeleri için yanlarında olmak en büyük önceliğimizdir” ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, sahada yürütülen çalışmaların ihtiyaçlar doğrultusunda sürdürüleceğini belirtirken, psikolojik destek hizmetlerinin özellikle çocuklar, yaşlılar ve travmaya maruz kalmış bireyler için büyük önem taşıdığını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin