Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66d5e256401c2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2024 19:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok

Karabük’te jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca gerçekleştirilen uygulamada durumunda şüphelenilen bir aracı durdurdu. İki şahsın üzerinde ve aracın içerisinde yapılan aramada 0,8 gram uyuşturucu madde ve 13 adet hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ww 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 15:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Göktepe Tabiat Parkı’nda çevre kirliği

Yenice ilçesinde bulunan Yenice, Karabük, Türkiye sınırları içerisindeki Göktepe Tabiat Parkı’nda kamelyaların gelişi güzel bırakılması ve çevrede oluşan kirlilik tepkilere neden oldu.

Bölgenin en önemli dinlenme alanlarından biri olarak bilinen Göktepe Tabiat Parkı, özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir piknik ve mesire alanı olma özelliğini sürdürüyor. Doğal güzellikleri ve temiz havasıyla öne çıkan park, hafta sonları çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.

Ancak bazı ziyaretçilerin geride bıraktığı çöpler, düzensiz kullanım ve çevreye karşı duyarsız davranışlar, parkın doğal yapısını olumsuz etkiliyor. Özellikle kamelya çevresinde oluşan kirlilik, hem çevreye zarar veriyor hem de alanı kullanan diğer vatandaşların tepkisini çekiyor.

Vatandaşlar, doğanın korunması ve parkın temiz tutulması için daha fazla duyarlılık gösterilmesi gerektiğini ifade ederken, yetkililerden de denetimlerin artırılması yönünde beklenti dile getiriliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin