Karabük Postası tarafından
05 Ocak, 2016 15:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda 18 adet uyuşturucu ve sentetik hap ele geçirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 31 Aralık 2015 günü, Eskipazar ilçe merkezinde yapılan operasyonda (M.U.), (B.B.) ve (E.E.) isimli şahıslar ile birlikte, (18) adet Sentetik uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Sentetik uyuşturucu ve uyarıcı haplar muhafaza altına alınmış, (M.U.) isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak Karabük Kapalı Cezaevine sevk edilmiştir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin