blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük ve Safranbolu’da Jandarma grupları tarafından gerçekleştirilen iki başka operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.
Operasyon kapsamında 4 şahıs göz altına alınırken, uyuşturucu satıcılığından katılaşmış mahpus cezası olan bir kişi ise tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu unsur satın almak ve bulundurmak hatasından 2 yıl 6 ay mutlaklaşmış mahpus cezası olan bir kişi ile yanında bulunan 2 şahsın üzerinde yapılan aramalarda 20 adet sentetik hap ele geçirildi.
Öte yandan Jandarma grupların ihbar üzerine Safranbolu’da gerçekleştirilen operasyonda bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, 366 adet sentetik hap, 2.06 gr metamfetamin ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ile uyuşturucu satışından elde edilen 15 bin 650 TL nakit para ele geçirilirken, şahsın telefonuna ise incelenmek üzere el konuldu.
Her iki operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şahıs sözlerinin akabinde adliyeye sevk edilirken, hakkında 2 yıl 6 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan şahıs tutuklanarak Karabük T Tipi kapalı cezaevine gönderildi. Öteki 3 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin