Reklam
Reklam
jandarmadan uyusturucu operasyonu UEmFUhNh jpg webp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Samsun’un Çarşamba ve Terme ilçelerinde jandarma ekiplerince 2 ayrı operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Çarşamba ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, S.C. (62) isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, şahsın evinde yapılan aramada, 71 kök kenevir bitkisi ve 3 kilo 855 gram kubar esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili şahıs gözaltına alındı.

Terme ilçesinde ise N.Ç. (63) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, şahsın evinde yapılan aramada; 4 kök kenevir bitkisi, 5 gram toz esrar maddesi, 200 gram kubar esrar maddesi ve 1 adet kurusıkı tabanca ile şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 9
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Mayıs, 2026 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya “Bizim makamımız sokaklar”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretlerine Şirinevler Mahallesi’nde devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çetinkaya, belediyecilik anlayışını “Bizim makamımız sokaklar” sözleriyle özetledi.

Başkan Çetinkaya, Şirinevler Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek iş yerlerini tek tek dolaştı. Esnafa hayırlı işler dileyen Çetinkaya, mahalle sakinlerinden gelen öneri ve talepleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan, sokakta sohbet ettiği kişilerle samimi bir diyalog kurdu.

Ziyaret sırasında Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik ile de bir araya gelen Çetinkaya, mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Saha ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için en kıymetli makam, hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz sokaklarımızdır. Bugün Şirinevler’de esnafımızın samimi selamına ortak olduk, vatandaşımızın sesine kulak verdik. Bizim rehberimiz hemşerilerimizin sesidir. Her sokakta var olmaya, her gönülle birleşmeye ve Karabük’ü sokak sokak güzelleştirmeye devam edeceğiz.”

Mahalle sakinleri ise Başkan Çetinkaya’yı sürekli sahada görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, samimi ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin