Reklam
Reklam
jandarmadan uyusturucu operasyonu UEmFUhNh jpg webp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Samsun’un Çarşamba ve Terme ilçelerinde jandarma ekiplerince 2 ayrı operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Çarşamba ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, S.C. (62) isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, şahsın evinde yapılan aramada, 71 kök kenevir bitkisi ve 3 kilo 855 gram kubar esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili şahıs gözaltına alındı.

Terme ilçesinde ise N.Ç. (63) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde, şahsın evinde yapılan aramada; 4 kök kenevir bitkisi, 5 gram toz esrar maddesi, 200 gram kubar esrar maddesi ve 1 adet kurusıkı tabanca ile şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin