Karabük’te jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehir merkezinde 3 şahsın üzerinde ve bulundukları araçta arama yaptı.
Aramada, 33,64 gram metamfetamin, 3,9 gram uyuşturucu emdirilmiş peçete, 7 adet 300 mg sentetik ecza hap, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet pürmüzlü çakmak ile 7 bin 900 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

