Karabük’te jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehir merkezinde 3 şahsın üzerinde ve bulundukları araçta arama yaptı.
Aramada, 33,64 gram metamfetamin, 3,9 gram uyuşturucu emdirilmiş peçete, 7 adet 300 mg sentetik ecza hap, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet pürmüzlü çakmak ile 7 bin 900 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


96
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
184
Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi
Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

