Reklam
Reklam

Jandarmadan öğrencilere bilgilendirme

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2021 12:14 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından müşterek olarak Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Cumayanı ilk ve ortaokulu “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetim Uygulaması” kapsamında ziyaret edildi.

Öğrencilere; okul ve çevresinde nasıl hareket etmeleri (metruk binalar, yabancı kişiler, yabancı araçlar, jandarmanın telefon numarası, emniyet kemeri ve önemi, araçta yolcu olarak hareket tarzları) konusunda bilgilendirmede bulunularak,  boyama kitabı ve Jandarma Çocuk Dergisi dağıtımı yapıldı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

TEKNOKARABÜK yarışması hazırlıkları değerlendirildi

TEKNOKARABUK yarismasi hazirliklari degerlendirildi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Haziran, 2026 11:50 tarihinde yayınlandı
0

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan TEKNOKARABÜK Yarışması’na yönelik değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Müdür Yardımcıları Turgut Acarlı ve Adnan Cansız, Şube Müdürleri Metin Aktaş ile Emine Bilge Karataş ve Ar-Ge ile YEĞİTEK Şubesi personeli katıldı.

Toplantıda, yarışmanın hazırlık süreci, takvimi, kategorileri, organizasyon planlaması, değerlendirme kriterleri ve tanıtım faaliyetleri masaya yatırıldı. Katılımcılar, konularla ilgili fikir alışverişinde bulunurken, yarışmanın öğrencilerin bilimsel düşünme, teknoloji üretme ve yenilikçi projeler geliştirme becerilerine sağlayacağı katkılar ele alındı. Ayrıca sürecin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için yapılması gereken çalışmalar planlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrencilerin bilim ve teknoloji alanındaki potansiyellerini ortaya çıkarmayı hedefleyen TEKNOKARABÜK Yarışması’nın, üretken ve yenilikçi nesillerin yetişmesine önemli katkılar sunacağını ifade etti. Akbaş, hazırlık sürecinde görev alan tüm personele başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin