Reklam
Reklam

Jandarmadan kaçak silah operasyonu

jandarmadan kacak silah operasyonu JAkZrC3N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da jandarma grupları tarafından 10 adrese yapılan operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, jandarma grupları tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucunda, ruhsatsız silah bulunduran şahıslar tespit edildi. Olay ile ilgili olarak Vilayet Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Jandarma Cürüm Araştırma Timi (JASAT) ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı gruplarınca kuşkulu şahısların ikamet ettiği belirlenen 10 adrese eş vakitli operasyon düzenlendi. Bomba köpeğinin de vazife aldığı aramalarda, 9 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet ruhsatsız av tüfeği, 18 adet tabanca şarjörü, 4 bin 301 adet tabanca fişeği ve 4 adet bıçak ele geçirildi.

Olayla ilgili isimli süreçlere başlanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin