Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2022 13:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarmadan Kaçak Kazıya Suçüstü

Safranbolu ilçesine bağlı Yukarıçiftlik Köyünde iki kişi kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Safranbolu Yukarıçiftlik Köyü yakınlarındaki ormanlık arazide kaçak kazı yapıldığı ihbarı aldı. ihbar üzerine olay yerine giden Jandarma ekipleri M.Y. (47) ve M.K.(47) isimli şahısları  kazı sırasında suçüstü yakaladı.Yapılan operasyonda  1 adet dedektör, 1 adet kazma, 2 adet sırt çantası, 22 adet detektöre ait pil, 1 adet Blow Magnum marka kurusıkı tabanca, tabancaya ait 1adet boş şarjör ve 23 adet 9 mm çapında fişek ve 1 adet Colombia marka bıçak ve kılıfı  ele geçirildi. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin