Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Hırsızlık ve Dolandırıcılık Suçlarından Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Huzur Güven Uygulaması” gerçekleştirildi.
Zonguldak’ta İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen uygulamada uygulamada 49 ekip ve 153 personel görev aldı. Yapılan sorgulamalar sonucunda toplam 3 bin 713 şahıs kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” ve “Taksirle Birden Fazla Kişinin Yaralanmasına Sebep Olma” suçlarından 2 şahıs hakkında işlem yapıldı.


Jandarmadan huzur güven uygulaması
SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.
Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”
Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

