Samsun’da jandarma, yaralı halde bulduğu karacaya sahip çıktı.
Jandarma, Samsun’un Ayvacık ilçesinde yaralı halde bulduğu bir karacaya sahip çıkarak tedavi edilmesi için Ulusal Parklar’a teslim etti. Jandarma Genel Komutanlığı, “Dostlarımız bizimle güvenle” formunda bir paylaşım yaptı.
Jandarma, sırf asayiş ve güvenliği sağlamakla kalmayıp, tıpkı vakitte doğal hayatı muhafaza konusunda da değerli bir rol üstleniyor.


Jandarma, yaralı karacaya sahip çıktı
Kırmızı ışık ihlali kazayı beraberinde getirdi
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kırmızı ışık ihlali nedeniyle iki hafif ticari aracın çarpıştığı kaza anı başka bir aracın kamerasına yansıdı.
Kaza, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen hafif ticari araç, kavşaktan geçiş yapan başka bir hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluştu. Kazayı gören vatandaşlar ile diğer sürücüler, araçlarından inerek kazazedelere yardım etti. Öte yandan kaza anı, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobilin araç içi kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kırmızı ışığa rağmen kavşağa giren hafif ticari aracın diğer araca çarptığı anlar ile kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşların yardıma koşması yer aldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

