Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2025 19:12 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Karabük’te uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarına sürdürüyor. 6-7 Mayıs tarihlerinde merkez ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 3 ayrı operasyonda 17,91 gram metamfetamin, 185,83 gram bonzai, 12 adet uyuşturucu hap, kuru sıkı tabanca ve şarjör, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ile 3 adet telefon ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde yaylada mahsur kalan 6 kampciyi ekipler kurtardi IimOEt56
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Artvin’de yaylada mahsur kalan 6 kampçıyı ekipler kurtardı

Artvin’in Şavşat ilçesinde bulunan 2 bin 600 rakımlı Arsiyan Yaylasında kamp yapan 6 kişi, aniden bastıran kar ve sis nedeniyle mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yolu açmasının ardından bölgeye ulaşan kurtarma ekipleri, kampçıları güvenli şekilde ilçeye indirdi.

Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Arsiyan Yaylası Boğa Gölleri bölgesinde kamp yapmak amacıyla çıkan 6 kişi, hava şartlarının aniden değişmesi sonucu mahsur kaldı.

Havanın açık olduğu sırada bölgeye giden kampçılar, gece saatlerinde etkisini artıran sağanak ve kar yağışına yakalandı. Yaklaşık 2 bin 600 rakımdaki bölgede kar kalınlığının artmasıyla yayla yolları ulaşıma kapanırken, kampçıların araçları da ilerleyemedi.

İhbar üzerine harekete geçen Şavşat İlçe Özel İdaresi ekipleri, iş makineleriyle karlı yolları açmak için çalışma başlattı. Yolun ulaşıma açılmasının ardından jandarma ve Şavşat Arama Kurtarma Ekibi (ŞAKUT), arazi araçlarıyla Boğa Gölleri bölgesine ulaştı.

Zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen kamp alanına ulaşan ekipler, mahsur kalan 6 kampçının sağlık durumlarının iyi olduğunu belirledi. Kampçılar daha sonra güvenli şekilde bulundukları bölgeden alınarak Şavşat ilçe merkezine indirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin