Jandarma teşkilatının 181. yılı - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
12 Haziran, 2020 16:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarma teşkilatının 181. yılı

Karabük İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kuraş, Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kuraş beraberinde jandarma personeli ile birlikte Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim ettiler.
Jandarma teşkilatının ülkenin en köklü kuruluşlarının başında geldiğini ifade eden Vali Gürel, “Jandarma Teşkilatımız “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile halkımızla bütünleşmiş, halkımızın memnuniyetini kazanmış, aziz milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yerde olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir. 1839’dan bu yana, daima toplumun huzur ve güvenliği için gayret gösteren Türk Jandarmasının gününü kutluyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Mart, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’a Ormancık Haftası ziyareti

21 Mart Dünya Ormancılık Günü” ve 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Ormancılık Haftası” kapsamında Orman İşletme Müdürü Cemal Bozkurt ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Orman İşletme Müdürü Bozkurt, il genelinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Oktay Çağatay’a bilgiler verdi.

Karabük’ün %74’ünün ormanlarla kaplı olduğunu vurgulayan Vali Oktay Çağatay, bu büyük doğal zenginliğin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının hayati önem taşıdığını ifade etti. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangını afetinde ormanlarımızın zarar gördüğünü hatırlatan Vali Çağatay, benzer acıların tekrar yaşanmaması adına tüm vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti. Ormanların sadece bugün için değil, yarınlarımız için de vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getiren Vali Çağatay, bu bilinçle hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin