Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Jandarma şüpheli araçta silah ve uyuşturucu ele geçirdi: 5 gözaltı

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından silah ve uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kaçakçılık olayları ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan uygulamada kontrol edilen araç içerisinde şüpheli hal ve hareket eden şahıslar tespit edildi. Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince araç ve araç içerisinde bulunan V.T. (33), A.Ö. (20), E.A.T. (25), E.G. (24) ve F.A. (39) isimli şahısların üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada 10 gram kubar esrar, 10 gram kenevir tohumu, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tarihi obje, 1 adet toplu tabanca, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet bıçak, 1 adet dedektör ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olay ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Kasım, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şehit ateşi Amasya’ya düştü: Astsubay Başçavuş Hamdi Armağan Kaplan’dan acı haber

Gürcistan’da düşen Türk Hava Kuvvetleri’ne ilişkin C-130 askeri kargo uçağında bulunan 20 askeri çalışandan Amasyalı Hv. Uçk. Bkm. Astsubay Başçavuş Hamdi Armağan Kaplan’ın şehadet haberi memleketine ulaştı. Uçaktaki çalışanlardan 10’unun Merzifon 5. Ana Jet Hava Üssü’nden gittiği öğrenildi.
Görev için gittikleri Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelmek üzere havalanması sonrası Gürcistan’da düşen uçakta uçuş grubu dahil 20 işçiden evli ve 2 çocuk babası Hamdi Armağan Kaplan’ın (40) acı haberi memleketi Amasya’yı hüzne boğdu. Şehidin Gümüşhacıköy ilçe merkezindeki baba ocağına Türk bayrağı asıldı.
Başsağlığı mesajı yayınlayan AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Lideri Ömer Civek, "İlçemizde uzun yıllar hür inşaat mühendisi olarak hizmet veren Ümit Kaplan Bey’in oğlu, Astsubay Kıdemli Çavuş Armağan Kaplan kardeşimiz de şehitlerimiz ortasındadır. Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna can veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Yerleri cennet, makamları âli olsun" sözlerini kullandı.
Uçaktaki çalışanlardan 10’unun Merzifon 5. Ana Jet Hava Üssü’nde misyon yaptıkları öğrenildi. Merzifon ilçe merkezindeki ailelerinin yaşadığı meskenler ile lojmana da dev bayraklar asıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin