Jandarma Parkı Törenle Açıldı - Karabük Haber Postası
6724dea51ba9f
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
01 Kasım, 2024 17:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarma Parkı Törenle Açıldı

Karabük’ün yeni sosyal yaşam alanı Jandarma Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılışına Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Albay Kubilay Ayvaz,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Parkın açılışında konuşan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Böyle bir parkı şehrimizin hizmetine sunduk. Belediye personelimizi kutluyorum. Burası ilk devraldığımız yüzde yüz beton zemine sahip bir parktı, şu anda yüzde 40’ını yeşillendirdik ve içersine 20’yi aşkın ağaç diktik. İnşallah çocuklarımız ve ailelerimiz burada güzel zaman geçirecek. Buradan bir de uyarı yapmak istiyorum her zaman parkları kameralar güvenlik görevlileri korumaz, parkları bizler koruyacağız. Bu parklar inşallah çocuklarımızın en mutlu anlarına şahitlik edecek, bizler bu parkların yapımına devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çetinkaya’nın konuşmasının ardından yapılan dua ile parkın açılış kurdelası törene katılanlar tarafından kesildi. 100.Yıl Mahallesi 1082. Sokak’ta bulunan Jandarma Parkı’nda çocuk oyun alanlarından yürüyüş yollarına kadar her yaşa hitap eden birçok aktivite alanı yer alıyor.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

6724dea980276
Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sus bitkisi bahcesinde uyusturucu ozellikli kaktus ele gecirildi s6BOgAyS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta süs bitkisi bahçesinde uyuşturucu özellikli kaktüs ele geçirildi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde jandarmanın bir bahçeye yaptığı baskında halüsinasyona neden olan 40 kök kaktüs ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişi adli kontrolle bırakıldı.

Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı birimlerince ilçeye bağlı Çayköy köyü Ada mevkisindeki bir süs bitkisi yetiştirme alanına operasyon düzenlendi. Bahçede yapılan aramalarda, içeriğindeki meskalin bileşeni nedeniyle halüsinasyona yol açtığı bilinen yaklaşık 30-40 kök peyote ve san pedro kaktüsü ele geçirildi.

Şüpheliler kaktüslerin uyuşturucu olduğunu bilmediklerini öne sürdü

Soruşturma çerçevesinde iki şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerin savcılık makamına verdikleri ifadede, Türkiye’nin dört bir yanına kaktüs sattıkları ve söz konusu türlerin uyuşturucu bitki kategorisinde yer aldığını bilmedikleri şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, hakimlik tarafından adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı. Jandarma ekiplerinin el koyduğu uyuşturucu özellikli kaktüslerden alınan numuneler ise kesin tahlil işlemlerinin yapılması amacıyla ilgili laboratuvara gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin