Jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı

Kastamonu’da jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) Timi tarafından il merkezine bağlı Aşağıbatak köyünde leylek yaralı olarak bulundu. Yaralı olarak bulunan leylek, ekipler tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yaralı leylek, tedavisinin bitmesine müteakip tekrar doğal ortamına salınacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta okulunu hedef gosteren ogrenci tutuklandi OmagXSSn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta okulunu hedef gösteren öğrenci tutuklandı

Tokat’ın Niksar ilçesinde sosyal medyada okul saldırılarına yönelik mesaj paylaşan öğrenci tutuklandı.

Niksar’da sosyal medya üzerinden okul saldırılarına yönelik paylaşım yapan 11. sınıf öğrencisi H.M.S. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen öğrenci, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin