Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı

Kastamonu’da jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) Timi tarafından il merkezine bağlı Aşağıbatak köyünde leylek yaralı olarak bulundu. Yaralı olarak bulunan leylek, ekipler tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yaralı leylek, tedavisinin bitmesine müteakip tekrar doğal ortamına salınacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin