Reklam
Reklam
jandarma ekipleri trabzonun kurtulusunu mavi deriliklerde kutladi gq2OdqX7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma ekipleri Trabzon’un kurtuluşunu mavi deriliklerde kutladı

Trabzon Vilayet Jandarma Komutanlığı grupları, 24 Şubat Trabzon’un kurtuluşunu mavi derinliklere Türk bayrağı ile dalış yaparak kutladı.

24 Şubat Trabzon’un kurtuluşunun 107. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Trabzon Vilayet Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma Sualtı grupları, kentin düşman işgalinden kurtuluşu aktiflikleri kapsamında Trabzon açıklarında dalış yaptı. Jandarmaya ilişkin bot ile hazırlıklarını yaparak mavi sulara açılan jandarma grupları, Türk bayrağı ile Karadeniz’in derinliklerinde Trabzon’un kurtuluşunu kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Untitled 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
03 Haziran, 2026 10:46 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de yağışların ardından yol çalışmaları sürüyor

Karabük’te geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından Yenice ilçesine bağlı Çakıllar, Cihanbey, Değirmenyanı, Bağbaşı, Ören ve Akmanlar köylerinde oluşan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yağışların yol ağında meydana getirdiği hasarların giderilmesi, ulaşımın güvenli şekilde sağlanması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor.

Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köy yollarında bakım, onarım ve güvenlik tedbirleri titizlikle uygulanırken, ulaşımın aksamaması için gerekli müdahaleler sürdürülüyor.

Yetkililer, bölgede çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirterek, vatandaşların güvenliği ve günlük yaşamın normal seyrinde sürdürülebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin