Reklam
Reklam
jandarma ekipleri bandrolsuz makaron ele gecirdi S3cXPpAa jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma ekipleri bandrolsüz makaron ele geçirdi

Samsun’da bir işyerinde 6 bin 800 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

İlkadım ilçesinde 8 Temmuz günü jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalar neticesinde A.U. isimli şahsın işyerinde bandrolsüz makaron bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde şahsın işyerinde yapılan aramada 6 bin 800 adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Olayla ilgili adli tahkikata başlanıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te silah ve uyuşturucu ve 43 aranan şahıs yakalandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 01 Mayıs – 22 Mayıs 2026 tarihleri arasında yürütülen kapsamlı asayiş uygulamaları ve şok denetimlerde çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, aranan şahıslar da yakalandı.

Motosikletli Polis Timleri, yaya devriyeler (çarşı ve mahalle bekçileri) ile sivil ve resmi asayiş ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yoğun denetimler yapıldı.

Denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı ses tabancası, 57 adet fişek ile birlikte 5,7 gram kannabinoid (bonzai) ve 2,6 gram eroin ele geçirildi.

Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 24’ü tutuklamaya yönelik olmak üzere toplam 43 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Kumarla mücadele kapsamında “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan 2 ayrı iş yeri hakkında adli işlem başlatıldı. Kabahatler Kanunu kapsamında 23 şahsa toplam 274 bin 940 TL idari para cezası uygulandı.

Trafik ekiplerinin denetimlerinde ise eksiklikleri tespit edilen 26 araca Karayolları Trafik Kanunu kapsamında toplam 1 milyon 450 bin 711 TL idari para cezası kesildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin