blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarma 7 kilo kubar esrar ele geçirdi

Samsun’da jandarma ekipleri tarafından 7 kilo 34 gram kubar esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Atakum ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, B.Ş. (48) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu ve ormanlık alana kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaşıldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şahsın evinde ve ormanlık alanda yapılan aramada, 63 Kök kenevir bitkisi, 7 kilo 34 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 15 gram tütünle karışık kubar esrar maddesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili B.Ş. gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da zincirleme trafik kazası: 9 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun istikametinde seyir halinde plakası belirlenemeyen Fiat marka hafif ticari araç, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek 34 LR 5648 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ve 41 ARV 299 plakalı araba ile çarpıştı.
Kazada araçlarda bulunan Y.Ç., N.Ç., Y.K., Ö.K., M.E.K., A.K., Ş.T.Ö., A.Ö. ve M.Ö. yaralandı. 112 Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye, polis ve jandarma takımları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımları tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan yaralılar, sıhhat gruplarınca Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin