Reklam
Reklam

Jandarma 426 adet uyuşturucu hap ele geçirdi

jandarma 426 adet uyusturucu hap ele gecirdi 7SNzel5R
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 426 adet uyuşturucu hap ile 12 bin 170 TL ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Merkez’de icra edilen faaliyette durumundan şüphelenilen 1 kişiyi durdurdu. Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramada, 426 adet sentetik ecza hap ve suçtan elde edildiği düşünülen 12 bin 170 TL ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Abant Gölü’ne 100 bin endemik Abant alası bırakıldı

abant golune 100 bin endemik abant alasi birakildi H3AAlF87
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Su Kaynaklarının Balıklandırılması” projesi kapsamında, Bolu’da üretilen 100 bin adet endemik Abant alası yavrusu törenle Abant Gölü’ne salındı.

Doğal stokların desteklenmesi ve sucul biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla yürütülen çalışmalar Bolu’da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Abant Alabalık Üretim İstasyonunda özenle yetiştirilen 100 bin adet endemik Abant alası (Salmo trutta abanticus) yavrusu, su kaynaklarını zenginleştirmek amacıyla doğal yaşam alanları olan Abant Gölü sularıyla buluşturuldu.

Öte yandan, yürütülen çalışmalar kapsamında Abant Alabalık Üretim İstasyonunda üretilen toplam 757 bin 500 adet Abant alası ve kırmızı benekli alabalık yavrusunun su kaynaklarına bırakıldığı öğrenildi. Bu sayede, Bakanlığa bağlı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen 2026 yılı üretim ve balıklandırma hedefinin il genelinde başarıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin