Jandarma 41 ekip 118 personelle denetim yaptı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarma 41 ekip 118 personelle denetim yaptı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince 41 ekip 118 personelin katılımıyla denetim gerçekleştirildi.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, 2 Ağustos 2023 tarihinde 41 ekip ve 118 personelin katılımıyla 10:00 ile 22:00 saatleri arasında üç aşamalı olarak “Huzurlu Sokaklar” uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada; 3 bin 22 kişi ve 856 araç sorgulandı.
Sorgulamalar sonucunda; Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma suçundan 1, Yapacak Nitelikte Emval Veren Ağaç Kesme suçundan 1, Kasten Yaralama suçundan 2, Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama suçundan 1 olmak üzere toplam 5 kişi hakkında işlem yapıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Nisan, 2026 15:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Mardin, Dijital Habercilik Çalıştayı’na Ev Sahipliği Yapıyor

Mardin, 9-12 Nisan 2026 tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından gazetecileri ve medya temsilcilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) öncülüğünde düzenlenen Dijital Habercilik ve Medya Çalıştayı, bu yıl 14. buluşma ve 11. çalıştay olma özelliğini taşıyor.

Çalıştay kapsamında dijital medyanın bugünü ve geleceği ele alınacak, yerel ve ulusal medya arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi hedeflenecek. Etkinliğe Türkiye genelinden yaklaşık 110 gazetecinin katılması bekleniyor.

Program Detayları

Etkinlik, 9 Nisan Perşembe günü katılımcıların kente ulaşmasıyla başlayacak ve çeşitli resmi ziyaretlerle devam edecek. 10 Nisan Cuma günü ise iki oturum halinde çalıştay gerçekleştirilecek.

1. Oturumun moderatörlüğünü Dr. Ekrem Teymur üstlenirken, oturumda Av. Bedia Teymur, Latif Şimşek, Ersoy Dede, Dilara Sayan ve Halil Azizoğlu, gazetecilikte etik, geleneksel ve yeni nesil uygulamalar, medya ve manipülasyon ile Orta Doğu’da gazetecilik deneyimlerini aktaracak.

2. Oturumun moderatörlüğünü Bayram Polat yapacak. Oturumda Mustafa İlker Yücel, Zeynep Bilgehan, Mehmet Geçgel, Uğurcan Gökçe ve Mehmet Yetim, dosya haberciliği, sosyal medya gazeteciliği, savaş ve saha muhabirliği ile yerel medyanın toplumsal etkisini katılımcılarla paylaşacak.

Tarihi ve Kültürel Gezi

Çalıştayın üçüncü günü olan 11 Nisan Cumartesi, katılımcılar Mardin’in tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatı bulacak. Gün, gala yemeği ve müzik programıyla sona erecek. Etkinlik, 12 Nisan Pazar günü kahvaltının ardından tamamlanacak.

TİGAD’dan Açıklama

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, çalıştayın Anadolu medyası ile ulusal medyayı bir araya getirme açısından önemine değinerek, “Basının temel sorunları bu tür platformlarda doğrudan ele alınıyor. Etkinlik, dijital medya alanında yeni iş birliklerine kapı aralayacak ve sektöre vizyon kazandıracak” dedi. Geçgel, organizasyona ev sahipliği yapan Mardin İl Temsilcisi Murat Akgül’e de teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin