Jandarma 41 ekip 118 personelle denetim yaptı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarma 41 ekip 118 personelle denetim yaptı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince 41 ekip 118 personelin katılımıyla denetim gerçekleştirildi.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, 2 Ağustos 2023 tarihinde 41 ekip ve 118 personelin katılımıyla 10:00 ile 22:00 saatleri arasında üç aşamalı olarak “Huzurlu Sokaklar” uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada; 3 bin 22 kişi ve 856 araç sorgulandı.
Sorgulamalar sonucunda; Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma suçundan 1, Yapacak Nitelikte Emval Veren Ağaç Kesme suçundan 1, Kasten Yaralama suçundan 2, Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama suçundan 1 olmak üzere toplam 5 kişi hakkında işlem yapıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin