Bolu’da jandarma ekipleri 3 ilçeyi birbirine bağlayan güzergahta denetim yaptı.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Mudurnu İlçe Jandarma Karakolu ekipleri Mudurnu, Göynük ve Ankara’nın Nallıhan ilçesini birbirine bağlayan yolda denetimlerini sürdürdü. Gece saatlerinde bölgede trafik denetimi yapan jandarma ekipleri, kimlik, alkol, filmli cam ve evrak kontrolü yaptı. Ekiplerin denetimlerini sıklıkla sürdüreceği öğrenildi.


71
Jandarma 3 ilçeyi birbirine bağlayan yolda denetim yaptı
40
Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü
Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

