Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Eylül, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0

İzinli astsubay evinde ölü bulundu

Karabük’te izinde olduğu öğrenilen astsubay, evinde ölü bulundu. Astsubayın silahıyla intihar ettiği öğrenildi.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1004. Sokak’ta meydana geldi. Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma Jandarma Karakolu’nda görev yapan Astsubay Mesut Ayyıldız (30) evinde ölü bulundu. Eşi memleketinde olduğu sırada izin aldığı öğrenilen Ayyıldız’ın evinde silahıyla başına bir el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayyıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Ayyıldız’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Astsubayın Zonguldaklı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin