Reklam
Reklam

İzciler Çanakkale Yolunda

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Genç Eksen Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 45 izci Çanakkale’ye uğurlandı.
Türkiye izcilik Federasyonu tarafından organize edilen ’Dedeciğim Ben Geldim’ temalı milli bilinç kampına katılmak üzere düzenlenen uğurlama programı Safranbolu Kent Meydanında Safranbolu Belediye Bakanı Sayın Dr. Necdet Aksoy’un katılımlarıyla yapıldı.
İstiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Kuran Kerim tilaveti okundu. Genç Eksen Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Yunis Özgün Çanakkale’nin kınalı kuzuların gül bahçesine atılır gibi şahadete atıldığı yer olduğunu, Malazgirt’te kapısı açılan bu toprakların tapusunun alınmasının haykırışı olduğunu söyledi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise izcilere hitaben, “ Yolunuz açık olsun. Sağ salim gidip dönmek nasip olsun inşallah. Bildiğiniz gibi Ayeti Kerime ile sabittir. Şehitlere ölüler demeyiniz. Çünkü onlar Allah katında nimetlendirilmektedir. Gideceğiniz yerde Allah tarafından nimetlendirilen çok sayıda şehidimiz, dedeleriniz mevcuttur. Hepsine bizlerden selam götürün. Memleketimizin, milletimizin bundan sonra Çanakkale gibi başka bir savaşa sahne olmaması için dualarımızı götürün” dedi.
Toplu fotoğraf çekimin ardından yapılan dua ve tekbirlerle 45 izci ve lider dedelerinin izinden Çanakkale’ye uğurlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Devrek-Ankara karayolunda kaza: 1 yaralı

devrek ankara karayolunda kaza 1 yarali Uptt2L26
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te meydana gelen kazada bir kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre kaza Devrek Ankara Karayolunda meydana geldi. Ü.K. idaresindeki otomobil aynı yönde seyreden belediyeye ait temizlik aracına çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve emniyet güçleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönen araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin