Ramazan Öztürk tarafından
22 Kasım, 2023 11:47 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:52
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

İYİ Parti’den MHP’ye Dönüşler Başladı

Yenice'de MHP'ye 50 kişi üye olurken, MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu: " Yenicemizde saçtığımız tohum çiçek verdi" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi, Yenice İlçesinde 50'ye yakın yeni üye yaparken, yeni üyelerin bazılarının İYİ Parti'den istifa ederek MHP saflarına geçtiği ifade edildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Yenice ilçesinde saçtıkları tohumun çiçek verdiğini belirterek, "Yaklaşık iki ay önce göreve geldiğimiz ilk günden itibaren İl yönetim kurulu üyesi  arkadaşlarımızla ve teşkilatlarımızla beraber bizler Karabük'e, Memleketimize, Davamıza hizmet ederken yorulmayacağız dedik. Her hafta rutin programlarımızı ayarlıyoruz. Kendimize bir Kızıl Elma belirledik. Karabük de ulaşılmadık hemşehrimiz, derdine ortak olmadığımız dava arkadaşımız, sıkıntısını dinleyip çözüm aramadığımız vatandaşımız kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk gün söylediğimiz gibi vatandaşlarımız nereye bakarsa Milliyetçi-Ülkücü Hareketi görecekler. Allah'a Hamd olsun dün Yenicemizde saçtığımız tohum çiçek verdi. Yaklaşık 50 vatandaşımız Partimize üye olurken, İyi Partiye mensup 5 arkadaşımız partisinden istifa ederek saflarımıza geldi. Partimize üyeliğini başlatan ve Bilge Liderimizin dediği gibi evlerine geri dönen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Hak davamızda Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun, Rabbim birliğimizi daim eylesin inşallah" dedi. (Ramazan Öztürk)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te enerji güvenliği için hatlar yer altına çekiliyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini güçlendiren ve altyapı güvenliğini artıran çalışmalarını sürdürüyor.
Elektrik sınırlarının yer altına alınmasına yönelik uygulamalar 5000 Konutlar , Kılavuzlar Mahallesi ve 100. Yıl Mahallesi’nde başlatıldı.
Bu çalışmalar ile birlikte, bilhassa olumsuz hava kaidelerinde yaşanan arıza risklerinin azalması ve daha nizamlı bir kent görünümünün sağlanması hedefleniyor.
Bu süreçle eş vakitli olarak bölgelerde çağdaş aydınlatma yenilemeleri, kaldırım düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Böylelikle mahalleler hem daha inançlı hem de daha estetik bir yapıya kavuşuyor.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehrin altyapısını adım adım yenilemeye devam edeceklerini belirterek, "5000 Konutlar, Kılavuzlar ve 100. Yıl Mahallelerimizde başlattığımız elektrik sınırlarının yer altına alınması çalışmalarıyla hem güvenliği artırıyoruz hem de kent estetiğini güçlendiriyoruz. Çağdaş aydınlatma, kaldırım ve asfalt düzenlemeleriyle mahallelerimizi daha yaşanabilir hâle getiriyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, çalışmalar müddetince gösterilen anlayış ve takviyeleri için mahalle sakinlerine teşekkür ederek, altyapı yatırımlarının başka mahallelere de planlı formda yaygınlaştırılacağını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin