Karabük Postası tarafından
02 Aralık, 2022 13:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

İYİ Parti’den İstifa Edip  AK Parti’ye Geçtiler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e yaptığı çağrının ardından, İYİ Parti’den AK Parti’ye katılımlar sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi sonrası gündemi değerlendirme konuşmasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve İYİ Partililere, "Temenni ederiz ki İYİ Parti 6’lı masayı terk ederek yerli ve milli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir." ifadesinin ardından Karabük siyaseti de hareketlendi. Karabük İYİ Parti’de Karabük Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren Yusuf Çelik ve beraberinde İYİ Parti Karabük’te çeşitli kademelerde görev almış 25 kişi İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti’ye katılanların rozetlerini, “Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları Karabük” programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti MKYK Üyeleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz taktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve AK Parti İl teşkilatının görüşmeleri ve istişareleri ile AK Parti’ye katılan Karabük Belediye Meclis Üyesi Yusuf Çelik ve beraberinde 25 kişi, açıklamalarında, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik ve beraberlik çağrısına icabet etmemek olmazdı. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Millete ve memlekete hizmet için her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrindeyiz" ifadelerini kullandılar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur İYİ Parti’den AK Parti’ye katılanlara hoş geldiniz diyerek, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu ve AK Parti’nin kapılarının her zaman herkese açık olduğunu vurguladı. ALTINÖZ: "CUMHURBAŞKANIMIZ ÖNEMLİ BİR ÇAĞRIDA BULUNDU" AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, “Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları Karabük” programlarında gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı, İl Teşkilatımın ve şahsım olarak yaptığımız görüşmeler neticesinde de Yusuf Çelik kardeşim Karabük Belediye Meclis Üyesi olarak ve beraberindeki kardeşlerimle birlikte artık AK Parti saflarına katıldı, İYİ Parti'yi bıraktı AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine, partimize  üye oldular. Bundan sonra dava arkadaşlığımız, yol arkadaşlığımız inşallah daim olacak. Hep birlikte memleketimize ve milletimize hizmet edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. AK Partimiz büyük bir ailedir. Siyaset yapmak isteyen içinde vatan millet aşkı olan şehrimize hizmet etmek isteyenleri partimize davet ediyorum, AK Partimizin kapıları herkese açıktır" dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KUZKA’nın onayladığı 3 proje desteklenmeye hak kazandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler aşikâr oldu.
2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı 4. devri kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda 3 proje Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreterliğince onaylanarak desteklenmeye hak kazandı.
18 Şubat 2025 tarihinde ilan edilen "2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı" 4. periyoduna başvurusu alınan projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda Kastamonu’dan 2 ve Sinop’tan 1 proje desteklenmeye hak kazandı. Desteklenecek projeler ile çalışmaları sürdürülen "Destinasyon Geliştirme Sonuç Odaklı Programı" ‘nın bir bileşeni olarak kurgulanan teknik takviye programı kapsamında Kastamonu ve Sinop’ta yer alan turizm destinasyonlarının gelişimine katkı sağlayacak projelere teknik takviye sağlanması amaçlanıyor.
Desteklenmeye hak kazanan projelerin müracaat sahipleri ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ortasında en yakın vakitte takviye kontratlarının imzalanması planlanıyor.
KUZKA’nın 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı, 7,5 milyon Türk lirası büyüklüğüne sahip bütçesi harcanana kadar müracaat kabulüne açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin