Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2023 18:10 tarihinde yayınlandı
0

İYİ Parti’de Recep Yılmaz Dönemi

İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı 3. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonu’nda yapılan ve mevcut başkan Avukat Ali Çetin Aygün’ün aday olmadığı kongrede Recep Yılmaz ile Mehmet Yüksel başkanlık için yarıştı. Yüksel ‘in 89 oyuna karşılık 314 oy alan Recep Yılmaz yeni döneme adını yazdırdı.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in Divan Başkanlığını yaptığı kongreye muhalefetteki partilerin İl ve İlçe Başkanları, STK Başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.
İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Recep Yılmaz yaptığı  teşekkür konuşmasında, “Kongremizin kaybedeni yoktur. Bugünden tezi yok yeni bir heyecan ve yeni bir ruhla partimizi Karabük 1. Parti yapmak üzere sahalara iniyoruz. Genel kurulumuz katılan misafirlerimize ve verdikleri oylarla bizi göreve getiren değerli delegasyonuma şükranlarımızı sunuyorum. Az kaldı. Zafer çok yakın” dedi.
Yılmaz başkanlığındaki İYİ Parti Karabük İl Yönetimi ise şu isimlerden oluştu; “Ahmet Becit, Ali Galip Ünüvar, Ali Sürmen, Ayfer Onkardeşler, BirnazKelez, Ercan Sarıkaya, Ferhat Sugeçti, Feridun Büyükbayram, Fikri Güven, Hüseyin Akbaş, Hüseyin Karaman, İsmail Özdemir, İzzet Göktepe, Kadriye Ayten, Kamil Şirin, Mehmet Demir, Mehmet Ersoy, Mehmet Güzelgöz, Mithat Ünal, Muharrem Turgut, Mustafa Hallaç, Mustafa Özdemir, Nesrin Özkan, Nuri Öztürk, Osman Burgaz, Salih Güney,Salih Kocatepe, Sevgi Özkan, Şenol Çevik, Tuba Başsarıoğlu Kaplan ve Türkcan Cantürk”(Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin