İYİ Parti Safranbolu 3. Olağan Genel Kurulu Pazar günü yapıldı. Kongrede 215 delegenin oyunu alan Müşerref Özer, yeniden İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı seçildi.
İyi Parti Pazar günü yaptığı kongre ile ilçe kongrelerini tamamladı. Divan Başkanlığını İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in yaptığı Kongre, Sunal Tülbentçi öğretmenevinde yapıldı. Kongrede, Mevcut Başkan Müşerref Özcan ve Safranbolu eski İlçe Başkanı Bilal Aslan Başkanlık için yarıştılar. Kongre de 329 oy kullanıldı, kullanılan 329 oydan ikisi geçersiz sayıldı. 215 delegenin oyunu alan Müşerref Özer Safranbolu İYİ Parti İlçe Başkanı olarak seçilirken, diğer aday Bilal Aslan ise 112 oy aldı.
Müşerref Özer Başkanlığında İYİ Parti Safranbolu İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Ömer Şener, Hanife Taşçı, Batuhan Topkıran, Oğuzhan Akgün, Hakkı Kahraman, Süleyman Yılmaz, Songül Emirosmanoğlu, Tuçe Özdemir, Tülan S.Sürmenelioğlu Korur, Kahraman Balta, Gökhan Aygün, Mete Erol, Murat Erdaş, Nurhan Baykala, Sedat Alp, İsmail Etişken, Nurdan Kaçar, Muhammet Berber, M. Kadir Özgün, Hikmet Çakıroğlu, Ahmet Demir, Ahmet Türkkan, Kudret Davul, Cengiz Aydın ve Yakup Uyanık”


İYİ Parti’de Müşerref Özer Yeniden Başkan Seçildi
İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.
İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.


