İYİ Parti'de İl Yönetimi Oluşturuldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2022 21:04 tarihinde yayınlandı
0
0

İYİ Parti’de İl Yönetimi Oluşturuldu

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, İlçelerin ardından İl Teşkilatını da oluştururken, İl Başkanlığını da Ersim İşhanına taşıdı. İl Başkanlığında parti çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Aygün, “İYİ Parti İl Başkanı olarak atamamın yapılması ile birlikte süratle çalışmalara başladık ve ilk olarak İlçe teşkilatlarımızı oluşturduk. Daha sonra İl teşkilatımızı oluşturmak için çalışmalarımızı hızlandırdık ve bugün itibariyle yeni İl yönetim kurulumuzu sizlerin aracılığıyla kamuoyuna açıklıyorum.

Tabi bu çalışmalarımızın yanı sıra Parti binamızı da daha merkezî bir yer olan Ersim işhanına taşıdık.

Şimdi hedefimiz Karabüklü hemşerilerimizle kaynaşmak, sorunları dinlemek ve çözüm üretmektir.

Bunun için önümüzdeki günlerde özellikle parti binamızı siz değerli halkımıza açarak kısa aralıklarla halk günleri düzenlemek istiyoruz.

Karabük halkının desteği ve teveccühü ile güzel hizmetler üretmek için tüm teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ali Çetin Aygün Başkanlığındaki İYİ Parti’nin    29 kişilik yeni İl yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İsmail Yalav, Mustafa Öztürk, Semiha Karaoğlu, Semra Çetin, Bayram Aydoslu, Tuba Kaplan M. Emin Atalay, Mehmet Özkan, Türkcan Cantürk, Tenzile Çelik, Şenol Çevik, Serhat Uzun, Mustafa Özdemir, Şöhret Gedirli, Hüseyin Karaman, Meltem Şahin, Recep Yılmaz, Yıldız Kamay, Berk Özhan Alak, Uğur Kayabaşı, Nuri Öztürk, Mehmet Şihanlıoğlu, Abdurrahman Ayhan, Kadriye Ayten, Zafer Sungur, Mustafa Kasal, İsmail Özdemir, Ali Galip Ünüvar. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin