Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2022 21:04 tarihinde yayınlandı
0

İYİ Parti’de İl Yönetimi Oluşturuldu

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, İlçelerin ardından İl Teşkilatını da oluştururken, İl Başkanlığını da Ersim İşhanına taşıdı. İl Başkanlığında parti çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Aygün, “İYİ Parti İl Başkanı olarak atamamın yapılması ile birlikte süratle çalışmalara başladık ve ilk olarak İlçe teşkilatlarımızı oluşturduk. Daha sonra İl teşkilatımızı oluşturmak için çalışmalarımızı hızlandırdık ve bugün itibariyle yeni İl yönetim kurulumuzu sizlerin aracılığıyla kamuoyuna açıklıyorum.

Tabi bu çalışmalarımızın yanı sıra Parti binamızı da daha merkezî bir yer olan Ersim işhanına taşıdık.

Şimdi hedefimiz Karabüklü hemşerilerimizle kaynaşmak, sorunları dinlemek ve çözüm üretmektir.

Bunun için önümüzdeki günlerde özellikle parti binamızı siz değerli halkımıza açarak kısa aralıklarla halk günleri düzenlemek istiyoruz.

Karabük halkının desteği ve teveccühü ile güzel hizmetler üretmek için tüm teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ali Çetin Aygün Başkanlığındaki İYİ Parti’nin    29 kişilik yeni İl yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İsmail Yalav, Mustafa Öztürk, Semiha Karaoğlu, Semra Çetin, Bayram Aydoslu, Tuba Kaplan M. Emin Atalay, Mehmet Özkan, Türkcan Cantürk, Tenzile Çelik, Şenol Çevik, Serhat Uzun, Mustafa Özdemir, Şöhret Gedirli, Hüseyin Karaman, Meltem Şahin, Recep Yılmaz, Yıldız Kamay, Berk Özhan Alak, Uğur Kayabaşı, Nuri Öztürk, Mehmet Şihanlıoğlu, Abdurrahman Ayhan, Kadriye Ayten, Zafer Sungur, Mustafa Kasal, İsmail Özdemir, Ali Galip Ünüvar. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin