Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2022 21:04 tarihinde yayınlandı
0

İYİ Parti’de İl Yönetimi Oluşturuldu

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, İlçelerin ardından İl Teşkilatını da oluştururken, İl Başkanlığını da Ersim İşhanına taşıdı. İl Başkanlığında parti çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Aygün, “İYİ Parti İl Başkanı olarak atamamın yapılması ile birlikte süratle çalışmalara başladık ve ilk olarak İlçe teşkilatlarımızı oluşturduk. Daha sonra İl teşkilatımızı oluşturmak için çalışmalarımızı hızlandırdık ve bugün itibariyle yeni İl yönetim kurulumuzu sizlerin aracılığıyla kamuoyuna açıklıyorum.

Tabi bu çalışmalarımızın yanı sıra Parti binamızı da daha merkezî bir yer olan Ersim işhanına taşıdık.

Şimdi hedefimiz Karabüklü hemşerilerimizle kaynaşmak, sorunları dinlemek ve çözüm üretmektir.

Bunun için önümüzdeki günlerde özellikle parti binamızı siz değerli halkımıza açarak kısa aralıklarla halk günleri düzenlemek istiyoruz.

Karabük halkının desteği ve teveccühü ile güzel hizmetler üretmek için tüm teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ali Çetin Aygün Başkanlığındaki İYİ Parti’nin    29 kişilik yeni İl yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İsmail Yalav, Mustafa Öztürk, Semiha Karaoğlu, Semra Çetin, Bayram Aydoslu, Tuba Kaplan M. Emin Atalay, Mehmet Özkan, Türkcan Cantürk, Tenzile Çelik, Şenol Çevik, Serhat Uzun, Mustafa Özdemir, Şöhret Gedirli, Hüseyin Karaman, Meltem Şahin, Recep Yılmaz, Yıldız Kamay, Berk Özhan Alak, Uğur Kayabaşı, Nuri Öztürk, Mehmet Şihanlıoğlu, Abdurrahman Ayhan, Kadriye Ayten, Zafer Sungur, Mustafa Kasal, İsmail Özdemir, Ali Galip Ünüvar. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda heyelan sebebiyle kapanan yol ulasima acildi OYkbmdlV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da heyelan sebebiyle kapanan yol ulaşıma açıldı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde heyelan sebebiyle kapanan grup köy yolu ekiplerin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün Bozkurt ilçesinde sağanak yağışların ardından heyelan meydana geldi. Heyelan sebebiyle Bayramgazi, Kestanesökü, Sakızcılar, Kızılcaelma ve Şeyhoğlu köylerinin ulaşım sağladığı grup yolu ulaşıma kapandı.

Bölgede incelemelerde bulunan İlçe Özel İdaresi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yolu kapatan toprak, kaya ve ağaçların kaldırılmasının ardından yol dün akşam saatlerinde trafiğe açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin