Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

İtfaiye ve AKUT ekipleri toprak altında kalan kadını hastaneye böyle ulaştırdı

Trabzon’un Arsin ilçesinde evine su basmasını engellemeye çalışırken toprak altında kalan kadın İtfaiye ve AKUT ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam ilçenin Yolüstü Mahallesi’nde evine su basmasını engellemeye çalışırken toprak altında kalan Ayşenur Kaba, çevredekilerce bulunduğu yerden çıkarıldı. Yol çöktüğü için Kaba’nın evine araçla ulaşamayan ekipler yaklaşık 1.5 kilometrelik yolu yürüdü. Kaba, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve AKUT ekipleri tarafından sedye ile taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(BK-ÖS-Y)

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin