Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

İtfaiye ve AKUT ekipleri toprak altında kalan kadını hastaneye böyle ulaştırdı

Trabzon’un Arsin ilçesinde evine su basmasını engellemeye çalışırken toprak altında kalan kadın İtfaiye ve AKUT ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam ilçenin Yolüstü Mahallesi’nde evine su basmasını engellemeye çalışırken toprak altında kalan Ayşenur Kaba, çevredekilerce bulunduğu yerden çıkarıldı. Yol çöktüğü için Kaba’nın evine araçla ulaşamayan ekipler yaklaşık 1.5 kilometrelik yolu yürüdü. Kaba, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve AKUT ekipleri tarafından sedye ile taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(BK-ÖS-Y)

Bizi sosyal medyadan takip edin
toplanmayan copler tepkilere neden oldu kOSAzFBK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Toplanmayan çöpler tepkilere neden oldu

Zonguldak’ta toplanmayan çöpler vatandaşın tepkisine neden oldu.

Zonguldak’ın bir çok mahallesinde çöp krizi artarak devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesinde yaşanan çöp krizinin ardından bu kezde Soğuksu semtinde çöplerin toplanmadığı görüldü.

Toplanmayan çöp kutuları nedeniyle vatandaşlar çöplerini çöp kutularının yanına bırakmak zorunda kaldı.

Saatlerce alınmayan çöpler görüntü kirliliğine ve kötü kokuya neden oldu.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, Belediyenin ilk görevi temizlik ama maalesef mahallenin hali ortada. Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem göreve geldiği günden beri bu sorunu çözemedi.Bu görüntü Zonguldak’a yakışıyor mu. Böyle giderse akşamları kokudan sinekten camları açamayacak duruma geleceğiz. Lütfen artık bu sorunu çözün”dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin