blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2025 15:01 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İşyeri alevlere teslim oldu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bir işyeri, çıkan yangında alevlere teslim oldu.
Vezirköprü ilçesi Bahçelievler Mahallesi Otogar mevkisinde traktör tamirhanesi olarak kullanılan işyerinde yangın çıktı. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilerek yapılan ihbar sonrası olay yerine itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Vezirköprü İtfaiye Amirliği takımları tarafından, traktör tamirhanesinde başlayan ve yan tarafta mobilya imalat atölyesine de sıçrayan yangın daha fazla büyümeden denetim altına alarak söndürdü.
Traktör tamirhanesi içinde bulunan traktörün de büsbütün yandığı yangın sonrası polis takımları tarafından inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin