İstiklal şairi 88. ölüm yıl dönümünde anıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
istiklal sairi 88 olum yil donumunde anildi 5qqaO3Rd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İstiklal şairi 88. ölüm yıl dönümünde anıldı

İstiklal Marşı’nın müellifi ulusal şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 88. yıl dönümünde Bolu’nun Mudurnu ilçesinde anıldı.

Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu programa Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasimde öğrenciler şiirler okudu. Aktiflikte öğrencilerin şovları de ilgi gördü. Program sonunda Kaymakam Kalaycıoğlu, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un anısına öğrencilerin his dolu okuduğu İstiklal Marşı beğeni aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin